HEDEF BAL LİGİ

HEDEF BAL LİGİ

Belediyespor futbol takımı antrenörü Serhat Gökşen ve futbolcular bugün belediye başkanımız Abdulkadir Şahiner’i ve kulüp başkanı Bahri Sezen’i makamında ziyaret etti.

Belediyespor Futbol takımımız 1. Amatör Liginde geçen yılı namağlup tamamlayarak sezona damga vurmuşlardı. Yeni sezona dinamik ve heyecanlı başladıklarının altını çizen Antrenör Serhat Gökşen” Bu yıl hedefimiz inşallah bal ligi. Sporcularımız bu konuda çok heyecanlı ve hevesli. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Takımımızı yeni transferlerimiz ile daha güçlü bir yapıya kavuşturduk. İnancımız odur ki bu sene bal ligi bileti bizim. Sayın başkanlarıma vermiş oldukları destekler için teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Motive olmuş bir şekilde dönüyoruz. “ dedi

Başkanımız Şahiner ‘de yeni sezonda sporculara başarılar dilerken” Bizleri almış olduğunuz başarılar ile her zaman memnun ve mutlu ettiniz. Bundan sonrada başarılarınızın devam edeceğine şüphe duymuyorum. Siz emeklerinizin karşılığını illa alırsınız. Bizde bu noktada üzerimize ne düşüyorsa her zamanki gibi yapmaya hazırız.” dedi.

Önceki 19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum